tartutulevaisuuteen

twitterinstagramfacebook

Everything happens for a reason! Judith pääsi unelma-ammatiin ja työskentelee tänään kosmetologina. Onnettomuudesta ovat jäljellä ajoittaiset päänsäryt, mutta niiden kanssa hän on oppinut elämään. Vaikka välillä on ollut rankempia hetkiä, hän ei halunnut luovuttaa. Jokainen kuntoutuu omalla tavalla ja omalla ajallaan. Tällä hetkellä elämä hymyilee. 

Kahdeksan vuotta sitten Judithin elämä meni uusiksi. Hän jäi taksin alle ylittäessään katua ja vakavavia vammoja pään alueelle. Useat kosmeettiset leikkaukset veivät paljon aikaa ja voimavaroja, joten aivovamman oireet tulivat esille vasta arjessa eli lähihoitajaksi opiskelun aloittamisen jälkeen. Tuolloin poikkeuksellinen väsymys, keskittymiskyvyn ja oppimisen vaikeudet tulivat esiin. Lähihoitajan ammatti osoittautui kuitenkin liian rankaksi mm. vuorotyön kautta. Judith vaihtoikin sairasloman jälkeen VKK:n kuntoutussuunnittelijan tukemana kosmetologiopintoihin. Parasta opiskelussa on ollut  oman edistymisen huomaaminen ja hyvä palaute asiakkailta. 

Tänään Judithille kuuluu  tosi hyvää.  Hän on saanut vakituisen työpaikan ja löytänyt poikaystävän, joka tukee ja tekee onnelliseksi. Välillä on jaksoja, jossa esiintyy aivovamman mukanaan tuomia päänsärkyjä, mutta sen kanssa on oppinut elämään. 

Kuntoutumisen puolella olen oppinut sen että välillä oli koulussa rankempia hetkiä, mutta en silti halunnut luovuttaa. Vaan saada opiskeluni valmiiksi. Jokainen kuntoutuu omalla tavalla ja omalla ajalla. Tällä hetkellä työskentelen siellä missä halusinkin. 

Arjessa parasta on se, että se toimii. Arjesta pitää osata nauttia ja tykätä siitä mitä tekee. Olen tosi iloinen sillä olen saanut vakituisen työpaikan S-ryhmältä. Saan työskennellä alalla johon kouluttauduin, eli kosmetologiksi. Arkeani piristää myös ihana poikaystäväni, perheeni ja ystävät. 

Unelmoin ja haaveilen siitä että saan elää suht tavallista elämää. Terveyttä, läheisiä ja onnellisuutta. Totta kai unelmoin myöskin että tulevaisuudessa olisi omakotitalo, oma perhe,  ja myöskin itsensä kehittämistä. Toki unelmoin myös siitä, että saisin laulaa ja esiintyä enemmän. 

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja