tartutulevaisuuteen

VAPAA-AIKA

Harrastukset, perhe ja ystävät

twitterinstagramfacebook

vapaa aika

Tapaturman tai sairastumisen jälkeen tarvitset paljon tukea läheisiltä ihmisiltäsi. Tärkeää on, että saat tietoa tilanteestasi sopivalla tavalla ja puhumista ei kannata vältellä. Perheissä on kuitenkin erilaisia tapoja käsitellä asioita. Muuttunut tilanne tulee äkillisesti eteen kaikille.

Ystävät  antavat arjessa konkreettista apua ja auttavat jaksamaan, kun oma tilanne tuntuu ylivoimaiselta. Kavereille olisi hyvä kertoa tilanteesta mahdollisimman avoimesti ja mahdollisuuksien mukaan ottaa heitä mukaan jo hoito- ja kuntoutusvaiheessa. Kaverit ja sisarukset pitävät sinua kiinni arjessa ja ihan tavallisissa asioissa. Yksikin hyvä ystävyyssuhde on hyvin tärkeä ja kannattelee sinua eteenpäin.

Vertaistuki on rinnalla kulkemista, kokemusten vaihtamista sekä ymmärryksen jakamista toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.Vertaistuki voi toteutua tapaamisena vertaisen kanssa ohjatusti, perhetapaamisissa tai esimerkiksi TATU-chat ryhmissä. Vertaisuutta voi kokea myös tutustumalla vertaistarinoihin esimerkiksi tartutulevaisuuteen.fi -portaalissa ja lehdissä.

Lue lisää aiheesta vapaa-aika

 TATU-chat osoitteessa www.tukinet.net 

tatu v3 ban 300px 301214

 

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertiastukea. Nuorten ryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko juttusille Tukinetin liveryhmään. 

Kysy lisää

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com