tartutulevaisuuteen

Vapaa-aika

Harrastukset, perhe ja ystävät

twitterinstagramfacebook

tulevaisuus

Ystävät  antavat arjessa konkreettista apua ja auttavat jaksamaan, kun oma tilanne tuntuu ylivoimaiselta. Kavereille olisi hyvä kertoa tilanteesta mahdollisimman avoimesti ja mahdollisuuksien mukaan ottaa heitä mukaan jo hoito- ja kuntoutusvaiheessa. Kaverit ja sisarukset pitävät sinua kiinni arjessa ja ihan tavallisissa asioissa. Yksikin hyvä ystävyyssuhde on hyvin tärkeä ja kannattelee sinua eteenpäin.

Sinua voi mietityttää kelpaanko vielä? Miten voidaan olla kavereita, jos en pysty tekemään samoja juttuja, joita ennekin? Sinusta voi myös tuntua, että oma kuntoutuminen ja toipuminen etenee hitaasti verrattuna kavereiden arkeen, jossa harrastukset, opiskelu ja esimerkiksi seurustelu vievät paljon aikaa.    Aluksi erossa olon tuomaa vierauden tunnetta voi helpottaa yhteinen tekeminen: menkää yhdessä elokuviin, pelatkaa lautapelejä, lähtekää ulos luontoon tai hengailkaa kahvilassa. SIlloin huomio ei kiinnity itseen ja jännitykseen.    Niina kertoo Leijaillen -blogissa oman itsetunnon kehittymisestä ja rohkaistumisesta mukaan toimimaan. 

vapaa aika kuva1

Lue lisää aiheesta vapaa-aika

TATU-chat osoitteessa www.tukinet.net

tatu v3 ban 300px 301214

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertaistukea. TATU-chat on tauolla alkukevään 2020. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja