tartutulevaisuuteen

TULEVAISUUS

Elämä jatkuu, haaveile ja unelmoi!

twitterinstagramfacebook

tulevaisuus

Kun elämäsi muuttuu vammautumisen jälkeen ja arjen saattaa täyttää sairaalahoito, kuntoutus ja arjen asioiden järjestäminen, ei oman tulevaisuuden miettiminen ehkä ole päällimmäisenä mielessä. Aluksi eletäänkin aika usein päivä kerrallaan ja hoitovaiheessa usein sairaalan rutiinit sanelevat elämän rytmiä. Kuitenkin kotiutumisen jälkeen alkaa ajatuksiin nousta erilaisia kysymyksiä: Miten tästä eteen päin? Tässäkö tämä nyt oli?

Jasminen tarina

Tulevaisuuden kuva saattaa aluksi olla aika sumea. Videossa Jasmine kertoo mietteitään ja tuntemuksiaan onnettomuuden jälkeen.

Milman unelma

Liikenneonnettomuus muutti Milman elämän pysyvästi. Videossa hän kertoo yhden unelman toteutumisesta.

 Tää oli yks niistä harvoista kerroista, kun pystyi ajattelemaan, et tää vamma ei oo tuonut vaan haittoja mun elämään. Nyt se oli osana tän mahdollisuuden saamiseksi.

Lue lisää aiheesta tulevaisuus

Oma-apuohjelman tarkoituksena on auttaa sinua käsittelemään vaikeaa elämäntilannetta ja selviytymään siitä. Oma-apuohjelmaan saattaa olla helpompaa keskittyä, kun pahin kriisitilanne on rauhoittunut. Oma-apuohjelmassa on yhdeksän osiota, jotka muodostavat selviytymismatkan.

https://www.mielenterveystalo.fi/nuoret/itsearviointi_omaapu/oma-apu/toivo/Pages/default.aspx

Oma apuohjelma ja kriisi

Vertainen ymmärtää. Vertaistuki on monelle nuorelle tärkeä voimavara. Se on kokemusten vaihtamista sekä ymmärryksen jakamista toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Katso TATUn kotisivuilta lisää tietoa vertaistoiminnasta.

https://tatury.fi/index.php/etusivu/nuorille/vertaistuki

TATUbanneri2

Unelmointi ja haaveilu tuo sinulle iloa ja voimaa. Katso alta TATUn Toteuta unelma -kampanjan nuorten toteutuneita unelmia.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja